Nu vlag op de kop? Straks Nederland op zijn kop!

door Henrie Kamps

Tja en dan is bijna half Nederland ontdaan, onthutst. Boeren die steeds harder in verzet komen. In België en Frankrijk kenden ze dat fenomeen al, maar onze regering dacht dat ‘onze boeren’ anders zijn. En dat zijn ze ook, maar ook die trekken nu een grens!

Nu ziet onze regering, die net als vorig jaar langdurig op vakantie is, dat ook ‘onze’ boeren kunnen ‘radicaliseren’. Niet goed, maar dat is wat je krijgt.

Wat tienduizenden geruïneerde gezinnen in het Kindertoeslag Schandaal en de Groningers niet deden… dat doen nu de besodemieterde boeren. Uiteindelijk was het slechts wachten op welk deel van onze bevolking het niet langer pikte. Nou die hebben ze aangeboord zonder dat er gas komt! Hoewel ’tegengas’.

“Vlaggen op de kop aan de lantaarnpalen. Die moeten we, als gemeente of ambtenaren snel weghalen!” het zou een prima pay-off zijn in een spotje via Postbus 51.

Wat? Postbus 51 bestaat al sinds 1 juli 2012 niet meer?

Postbus 51 was een Nederlandse overheidsorganisatie die ingesteld was als een centraal loket waar burgers terechtkunnen met vragen aan de Rijksoverheid. De naam is afgeleid van het voormalige postadres: postbus 51 te Den Haag. Postbus 51 is vooral bekend vanwege de campagnespotjes op radio en televisie. Postbus 51 was een onderdeel van de Dienst Publiek en Communicatie en daarmee van het Ministerie van Algemene Zaken.

Wikipedia

Nou daar heb je de boosdoener. Dat is exact 10 jaar geleden.

Ik heb al eens tegen ‘beoogd’ minister president (Alexander Pechtold D66) gezegd: “Jij vergist je enorm; ik ben een Achterhoeker. Wij prikken dwars door ‘jullie’ blah blah” heen.”

En dat is wat er nu gebeurt in ons land. Nederland staat op zijn kop. Definitief!

Het feit dat Mark Rutte en andere ongeloofwaardige figuren in ons huidige kabinet ons ‘gave’ landje definitief naar ‘de klote helpen’ (ook Achterhoeks) is omdat meer dan 50% van de Nederlanders op basis van democratische regels dat hebben bepaald. Zij stemden voor dezelfde mensen als die net vertrokken waren door het Kindertoeslag Schandaal. Dussss!

Het is niet democratisch wat ‘geradicaliseerde’ boeren nu doen; vinden die mensen. Geloof mij; als die democratische meerderheid volgende week de leaseauto’s, arbeidsovereenkomsten en vakantiegeld wordt afgepakt smijten die ook de ‘kont in de krib’.

Dan hangt niet alleen de vlag op kop, maar staat ons hele land op zijn kop…

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet