D66 reageert nooit op misstanden door Pechtold!

door redactie
4 minuten lezen

Dit jaar ontving vrijwel de gehele D66 fractie meerdere malen meldingen van grensoverschrijdend gedrag van D66 coryfee Alexander Pechtold. Maar net als men in eerste instantie heeft gedaan met de meldingen over Frans van Drimmelen is de D66 fractie met fractieleider Paternotte voorop en Sigrid Kaag als boegbeeld wel hét toonbeeld van hoe het vooral niet moet.

Laat u niets wijsmaken bij Op1. Al dat gezeur van Sigrid Kaag en dan weer Jan Paternotte, Sjoerd Sjoerdsma, om over die hansworst die liefst alle boeren wil opruimen nog maar te zwijgen. Krokodillentranen van door en door verziekte ‘democraten’..

Sigrid Kaag wist van het grensoverschrijdende gedrag door Frans van Drimmelen; vriend van Alexander Pechtold. Handig splitste zij, of iemand namens haar, het onderzoeksrapport in tweeën waardoor het niet op haar bordje kwam. Totdat de Volkskrant met vernietigende onthullingen op de proppen kwam. Sindsdien heeft Sigrid Kaag, hoe vervelend zij dat ook vind, nog meer last van Nederlanders die haar mailen dat juist zij ‘een plekje in de hel’ verdiend. En terecht!

“Ik heb meerdere malen melding gemaakt van doodsbedreigingen door Alexander Pechtold. Je krijgt dan wel een reactie van D66, maar men doet er helemaal niets mee” zegt een klokkenluider.

Sigrid Kaag zanikt in Op1 wel over de gevolgen van het fakkel-incident voor haar huis. Volgens haar is het toch verschrikkelijk hoe haar kinderen daar onder moeten lijden? Wellicht kan iemand de kinderen van Sigrid Kaag uitleggen dat hun moeder moeiteloos toekijkt of bijdraagt als datzelfde gewone Nederlanders overkomt. Dat ze vooral niet aangerand, verkracht of met de dood moeten worden bedreigd door partijgenoten van ‘mams’.

Dat ‘mams’ moeiteloos andere mensen de dood in laat drijven….

‘Jullie mama moet misschien wel een beetje blij zijn dat het bij ‘karaktermoord’ blijft. Dat overleeft ze wel!’

een van de mails die de D66 top dit jaar heeft ontvangen … en nooit beantwoord

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet