Schiphol gaat uitbreiden???

door redactie
1 minuut lezen

Terwijl Johan Remkes (VVD) druk in de weer is om alles wat krom is nog recht te praten en terwijl minister Christianne van der Wal (ook VVD) het zoveelste rapport aan het doorlezen is over stikstof én de boerengezinnen in spanning afwachten of het tij voor hen nog gaat keren heeft Schiphol de plannen in werking gesteld voor een nieuwe terminal. Kosten: 1 miljard! Ja, u leest het goed

En denk nu niet dat de ellenlange rijen of duizenden opgehoopte koffers deze zomer op Schiphol het gevolg zijn van ruimtegebrek. Nee joh, personeelsgebrek. Ruimte zat. Zeker als Schiphol ook een stikstof-duit-in-het-zakje moeten doen en het aantal vervuilende vluchten fors moet verminderen. Als….

Ondanks dat heel Nederland het er over eens is dat het de grote baas van Schiphol, Dick van Benschop (PvdA), helemaal geen snars uitmaakt dat de puinhoop dit jaar het gevolg is van falend beleid lijkt het er nu op dat Den Haag (de politiek) het Schiphol gewoon toestaat om uit te breiden. Want daar zijn ze in Den Haag goed in…. niks doen tot het te laat is.

Wie kan dat uitleggen aan al die boerengezinnen die bedreigd worden in hun voorbestaan omdat het ‘anders’ moet?

klik hier voor artikel in Financieel Dagblad

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet