Onthoud deze dag…

door redactie
1 minuut lezen

Mark Rutte en de top van zijn kabinet waren vannacht om half zes klaar met het overleg over de begroting voor 2023. Het minimumloon en de daaraan gekoppelde uitkeringen stijgen volgend jaar met 10% en zo zijn er nog andere maatregelen aangekondigd. Het overleg kon net op tijd worden afgerond, omdat alle gegevens vandaag moesten worden aangeleverd om op Prinsjesdag te worden voorgelezen door onze Koning.

Dat laatste is feitelijk maar een toneelstukje, want enkele uren na de bespreking wordt er al volop gelekt vanuit dat vertrouwelijke top-van-het-kabinet-overleg.

Mark Rutte schoof vervolgens, eigenlijk kan hij niet eens geslapen of gedoucht hebben, aan bij het overleg met de boeren onder leiding van partijgenoot én Mark-redder Johan Remkes. En daarna is er vanavond nog een gepland overleg met het gehele kabinet de besluiten van de afgelopen nacht te bespreken.

Wat denkt u? Denkt u dat Mark Rutte zich vanavond nog kan herinneren wat onder zijn voorzitterschap vannacht of in de loop van de dag allemaal besproken is? Of dat hij zich morgen nog iets herinnert van deze nacht, dag én avond?

Wij denken dat hij morgen op staat en het gevoel heeft dat hij een zwaar weekend achter de rug heeft en zich eigenlijk niets meer herinnert.

“Wat er besproken is op 31 augustus 2022? Daar heb ik geen actieve herinnering meer aan!”

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet