‘Geen eind = geen deal’

door Henrie Kamps
1 minuut lezen

Natuurlijk heeft heel Nederland haar mening over borden zoals die deze week verschenen in Albergen. Een deel van de bevolking van Albergen maakt zich, terecht, zorgen over de voorwaarden die zouden moeten gelden voor het voormalige hotel dat, onder dwang van de overheid, nu in ramp tempo wordt verbouwd tot asielzoekerscentrum. Maar ons lijkt het toch een reële voorwaarde om een einddatum te vragen voor de huisvesting van meer dan 100 asielzoekers?

Natuurlijk was het de Provincie die borden liet verwijderen, zoals het in Friesland de Provincie was die massaal de omgekeerde vlaggen liet verwijderen. Borden onder de ‘binnen bebouwde kom’ borden zouden de verkeersveiligheid in gevaar brengen? Is ‘binnen de bebouwde’ kom het werkterrein van de Provincie of de Nederlandse Staat? Sinds wanneer?

Zo langzamerhand ziet iedere Nederlander toch wel dat je geen afspraken kunt maken met de (Rijks)overheid. Kijk eens naar al die Parlementaire enquetes, zoals bij het Kindertoeslag-, Aardgaswinning- en andere schandalen. Waarbij (top) ambtenaren sjoemelen, liegen, bedriegen en vooral vergeten?

klik hier voor artikel RTV Oost

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet