Ondanks alles is Sanderink een bofkont!

door redactie
2 minuten lezen

Op onze redactie gaat vanmorgen het gesprek over Gerard Sanderink. Voor hem moet de uitspraak van de Ondernemingskamer keihard zijn aangekomen. En juist vanwege zijn broze gezondheid moeten we maar hopen dat hij deze ‘genadeklap’ overleeft. De succesvolle Tukker staat bekend als een vechter en is nooit bezweken onder de hetze die zijn ex, samen met bevriende regionale media, is gestart. Door zichzelf te verheffen boven de rechterlijke macht is Sanderink zelf zijn grootste vijand geworden.

Toch moet je, juist na gisteren, constateren dat Gerard Sanderink ook een bofkont is. In Rian van Rijbroek, wat de algemene opinie ook van haar moge vinden, heeft hij niet alleen een maatje voor het leven gevonden, maar ook een plaatje.

Als je foto’s ziet van vroeger of nu moet je toch constateren dat er ‘meer’ is. Die genegenheid, zo vertelden bronnen ons, is oprecht. ‘Rian zorgt fantastisch voor Gerard!’ vertelde een goede kennis van Sanderink onze redactie.

Natuurlijk zullen de Angelique’s, Brigitte’s van deze wereld zeggen dat de ‘zelfverklaard cyberexpert’, op zijn geld uit is. Onze redactie vindt dat niet alleen suggestief, maar ook schijnheilig. Zeker laatstgenoemde lijkt vooral genoegdoening te ondervinden door dwangsommen, met behulp van een gecorrumpeerde gerechtsdeurwaarder, op te eisen. Zo blijkt uit ons onderzoek.

De zelfverklaarde onderzoeksjournaliste en de zelfverklaard onderneemster blijven toch bovenal rancuneuze, jaloerse vrouwen en zullen vanmorgen bij het in de spiegel kijken toch de meerdere in Rian van Rijbroek hebben moeten erkennen?

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet