NIEUW DOSSIER: ‘JEUGDZORG’

door redactie

Vanaf 1 januari 2023 zullen wij tijd investeren in een nieuw ‘OPEN’ dossier: JEUGDZORG.

Daarbij helpen wij slachtoffers in dit steeds groter wordende schandaal in de zoektocht en ontmaskering van betrokken ambtenaren en jeugdzorg medewerkers. Wie zijn de mensen die, al dan niet, op last van de overheid kinderen uit huis plaatsten en ze niet terugbrengen?

“Natuurlijk is er inmiddels best veel aandacht voor dit onderwerp, maar bestaande media gaan niet op zoek naar de gezichten die achter dit menselijk drama zitten; ‘de daders'” zegt initiatiefnemer Henrie Kamps.

“Wij vechten voor arm en rijk. Dat doen of deden we voor Gerard Sanderink, honderdduizenden jongeren in het CBR Schandaal en zeker ook voor deze duizenden ‘ontvoerde’ kinderen en de gezinnen waaruit ze zijn ‘weggeplukt’ en niet worden teruggebracht.

“Vanaf 1 augustus komt er wat meer ruimte om slachtoffers te steunen in een echt tegengeluid. Er zijn al meldingen ontvangen en we gaan kijken wie de besluitvormers én uitvoerders achter die wandaden zijn. Natuurlijk bereiden we ons voor op flink wat kritiek vanuit de overheid en traditionele media, want ambtenaren zijn nog steeds onschendbaar of onfeilbaar. En laat dat nu juist iets zijn waar wij ons tegen verzetten”.

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet