Kaag ziek, zwak of misselijk?

door Henrie Kamps

Natuurlijk kan Sigrid Kaag, de beoogde eerste vrouwelijke minister-president van ons land, gisteren onwel zijn geworden. Alles kan en niemand in de Tweede Kamer durft zich hardop af te vragen of dit A zo was en B of ze desondanks niet kon verschijnen in een debat waarbij men zou spreken over de ruzie tussen haar en CDA leider Wopke Hoekstra.

Hoe dan ook Sigrid viel ‘beetje’ flauw en is toen naar het ziekenhuis gegaan of gebracht. Later op dezelfde dag was ze, volgens haar ‘vriend’ Mark al weer ‘het mannetje’ of het vrouwtje.

[tekst gaat door onder afbeelding]

artikel Algemeen Dagblad

Het is niet de eerste keer dat Sigrid verstek laat gaan als ze verwacht wordt in de Tweede Kamer; nee hoor. Het is eigenlijk al een beetje een vast patroon. De ene keer heeft ze een Europese lezing, dan weer dat en nu weer dit.

Sigrid Kaag is net als een van haar voorgangers, Alexander Pechtold, geschoold in valse beeldvorming, manipulatie en ziet politiek en besturen als een spel; een spel waarin alles geoorloofd is. Ze heeft overduidelijk alle afleveringen gekeken van de Netflix hit ‘House of Cards’.

Sigrid Kaag en Alexander Pechtold zijn de Nederlandse equivalenten van Claire en Frank Underwood.

Claire Underwood als president in de Netflix serie House of Cards

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet