Hallo JUMBO!…… HALLO Nederland!!

door Henrie Kamps

Nog steeds hoor ik mensen praten over die grote baas van de Jumbo. Nee niet over de onlangs overleden ‘ouwe baas’, maar over zijn zoon. Fervent race liefhebber én sponsor van alles wat kwaliteit heeft en op vier, soms twee, wielen hard rijd. De wereldtop kan en wil behalen. Frits!

Frits van Eerd is vorig jaar in het nieuws gekomen, omdat er een grote inval bij hem thuis werd gedaan door Justitie. Er is een grote hoeveelheid contanten gevonden en de media noemen hem in één adem met een van witwassen verdachte andere motorfanaat.

Hallo Jumbo! hoor ik een groot deel van Nederland roepen!

HALLO NEDERLAND!!.

De afgelopen week werd bekend dat een groot deel van onterecht (wel of niet helemaal vernietigde) gezinnen in het Kindertoeslag Schandaal misschien wel tot 2030 moeten wachten op de financiële vergoeding van de schade die de overheid, de Belastingdienst, hen heeft toegebracht.

Nee niks ‘verdachte’ overheid; schuldige overheid! Na een onthutsende parlementaire enquete en een nog onthutsender eindrapport “Ongekend Onrecht” was dat wel duidelijk. Ons kabinet, de regering, Mark Rutte III trad af na dat rapport. De rechterlijke macht bood, na ‘interne evaluaties’, haar oprechte excuses aan. Rechters op vrijwel alle niveaus hebben in veel, heel veel gevallen de gedupeerde ouders onrecht aangedaan door veel te snel, veel te gemakkelijk de Belastingdienst te geloven en hun gang laten gaan.

HALLO NEDERLAND !!

Kijk en luister eens heel goed naar Kees van Amstel, columnist bij Op1.

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet