Druk op kabinet door ‘CBR Schandaal’ neemt toe!

door redactie
3 minuten lezen

Nu meerdere oppositie partijen in de informatie-loop zit rond het CBR Schandaal en de provinciale verkiezingen er aan komen zal de druk op verantwoordelijk minister Mark Harbers hopelijk toenemen. Al bijna een jaar is de VVD-er op de hoogte van de onthullingen van onderzoekers naar oneerlijke handelspraktijken van het CBR. Hij weet hoe honderdduizenden jongeren financieel zijn en worden benadeeld. Maar de minister, die deze week weer een aangetekende brief ontving van de klokkenluider, houd zich afzijdig.

‘Deze VVD minister moest jaren geleden ook al zijn biezen pakken omdat hij de Kamer foutief informeerde. En nu heeft hij dat aantoonbaar opnieuw gedaan. Hij levert keer op keer foute informatie die hem wordt aangereikt door Alexander Pechtold. Ik heb hem meerdere malen geïnformeerd en hij heeft zelfs per aangetekend schrijven laten weten op de hoogte te zijn van de problemen bij het CBR en de grensoverschrijdende gedragingen van Alexander Pechtold.

Het gaat bij het CBR Schandaal om aantoonbare oneerlijke handelspraktijken en de angstcultuur; rijscholen durven zich niet te beklagen omdat er vrijwel direct harde sancties volgen. Het zou gaan om mogelijk honderden miljoenen euro’s.

fragment van vijfde brief aan minister Harbers

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet