De kwaadaardige vrouwen in het leven van Gerard Sanderink

door Henrie Kamps
3 minuten lezen

Onderzoek van onze redactie naar de betrokkenheid bij het doorspelen van belastende informatie over Brigitte van Egten heeft al aangetoond dat Rian van Rijbroek tot vrij recent alles in het werk stelde om de ex van haar partner Gerard Sanderink publiekelijk in een kwaad daglicht te stellen. Onderzoek naar Brigitte van Egten laat zien dat de ex van Gerard Sanderink allerminst een goede naam of reputatie waardig is.

Gerard Sanderink’s jeugd was bijzonder; niet ‘gezien’ door zijn vader en ‘omarmd’ door zijn moeder. Van niksnut, kennelijk in de ogen van zijn vader, ontwikkelde Sanderink zich als een van de meest succesvolle ondernemers van Twente. De trots van zijn moeder!

So far so good!

De problemen van de zonderlinge Gerard Sanderink zijn, zo blijkt uit ons onderzoek, begonnen toen hij ‘andere’ vrouwen toe liet in zijn leven. Hij gaf ze, hoe goed bedoeld ook, veel te veel macht en controle over zijn zakenimperium. Hij betrok Brigitte van Egten én Rian van Rijbroek bij zijn zakelijk handelen en dat bepaald voor de rest van zijn bestaan zijn zakelijke én persoonlijke ‘nalatenschap’.

Hoe bedenkt een zo succesvol zakenman het om zijn eerste vriendin voor het leven te benoemen als enig erfgenaam van zijn imperium? Hoe kon Sanderink Brigitte van Egten ingewijde maken van het reilen en zeilen binnen zijn ondernemingen; een vrouw die 15 jaar lang werkzaam was voor de regionale omroep? Geloofde hij in eeuwige liefde of trouw?

[tekst gaat door onder advertentie]

[advertentie]

Feit is dat Sanderink in zijn twee partnerkeuzes, voor zover bekend zijn het er gelukkig maar twee, volstrekt misgekleund heeft. Zowel Brigitte van Egten als Rian van Rijbroek hebben kwaadaardige karaktertrekjes en willen de miljoenen die in het verschiet liggen niet laten lopen. Ze zullen, aanvankelijk, beiden echt wel ’te doen’ hebben gehad met de mens Gerard Sanderink… vast een ‘goeierd’ buiten werktijd.

Van Rijbroek hebben wij, ons platform, leren kennen als iemand die donatie-afspraken maakte namens Gerard Sanderink en ze niet nakomt zodra haar eigen rol wordt bekritiseerd. Van Egten hebben wij leren kennen als iemand die de media en rechterlijke macht manipuleert en iedereen rond Gerard Sanderink ‘afdreigt’ met immense dwangsommen.

Beiden hebben ze een eigen werkwijze voor hun ‘strategie van de verschroeide aarde’; waarbij de kans groot is dat ze straks beiden verder moeten op die verschroeide aarde….

Beiden zullen ze op enig moment reflectie krijgen op hun betrokkenheid bij de ondergang van de mens Gerard Sanderink; want de kwestie Sanderink vormt nu al een prachtig script voor een mini-serie via de NPO of Videoland….

onder pseudoniem mailde Rian van Rijbroek
een grote hoeveelheid belastende informatie

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet