Brigitte van Egten moet excuses aanbieden in rechtbank voor ‘moordaanslag’ ..

door redactie
3 minuten lezen

Naar vandaag blijkt heeft Brigitte van Egten op 24 juni jl. tijdens het Kort Geding tegen onze columnist Henrie Kamps, Gerard Sanderink én Rian van Rijbroek haar excuses aan moeten bieden voor haar aantijgingen dat Rian van Rijbroek haar zou hebben beschuldigd van een moordaanslag. Het is een van de vele onterechte beschuldigingen die Van Egten heeft gedaan in haar hunker naar rijkdom.

“Van Egten is soms bezig om grote en kleine leugens te vertellen en ondertussen de indruk te wekken dat zij vooral slachtoffer is. Zo beweerde haar advocaat ook dat alle websites waarop publicaties zijn gedaan over van Egten op mijn naam staan. De rechter volgt dat gezwets en noemt ze vervolgens ‘Kamps websites’. Aantoonbaar staan die websites niet op mijn privé-naam en enkele zijn van een andere houder. Maar de rechter volgt Van Egten’s advocaat, omdat Van Egten binnen de Rechtspraak in Almelo kennelijk een ‘beschermde status’ heeft gekregen” aldus journalist Henrie Kamps.

“Ook bij de ‘opeising van de dwangsom’ in mijn geval, van maar liefst 1 miljoen euro, speelt van Egten datzelfde spel en ze heeft in gerechtsdeurwaarder Govert Bakker van Equilibristen, dezelfde deurwaarder als die genoemd wordt in onderstaand procesverbaal, een medestander gevonden die zonder enige vorm van toetsing, zelfs geen marginale, zonder bllikken of blozen die 1 miljoen euro voor Van Egten gaat incasseren. Geen enkel realiteits- of normbesef. Van Egten ‘gaat over lijken’ als het om geld gaat.

Ik laat het mij allemaal overkomen, omdat het de enige manier is om later aan te tonen hoe deze slinkse, wraakzuchtige ex van Sanderink niets ontziend te werk gaat.

Nederland zal in de toekomst, wanneer de handelswijze van Van Egten én Van Rijbroek wordt verfilmd, met verbazing kijken hoe simpel Van Egten de rechtbank op het verkeerde been heeft gezet in haar hunker naar geld.

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet