Beste Pieter,

door Henrie Kamps
2 minuten lezen

Jij was vorig jaar de reden dat ik voor het eerst in tien jaar weer naar de stembus toog; ik was zo onder de indruk van je optreden in de Kindertoeslagaffaire (nu Schandaal) dat jij mijn stem waard was.

Maar nadat ik je tot vijf keer toe heb ge├»nformeerd over het onrechtmatige handelen vanuit het CBR; waardoor honderdduizenden jongeren voor mogelijk honderden miljoenen door de overheid zijn belazerd blijft het stil… angstig stil.

Jij hebt wel tijd om, al dan niet op verzoek van je mediavrienden bij Tubantia of RTV Oost, met enige regelmaat te woord te staan. Maar even luisteren naar hoe honderdduizenden jongeren voor honderden miljoenen zijn gedupeerd sinds 2013?

Ik weet nu al dat een stem op jouw op enig moment ons land er niet bovenop gaat helpen. Ik gun je echt van harte dat je ooit 30 zetels krijgt, maar vrees dat dan het Fortuyn-effect intreed. Dan blijk je kwetsbaarheid. Want alleen is maar alleen…. ! Ik heb dat jarenlang zelf ervaren en zie jou er nu al mee zwoegen.

Een burn-out kan zich stilletjes doorontwikkelen tot langdurige depressie…. ik kan het weten.

Kalm an en bepaal zelf welke zaken er wel of niet toe doen in onze maatschappij; daar helpt het ‘je oren laten hangen’ naar valse beeldvorming door Tubantia en RTV Oost zeker niet bij.

Jij bent/weet beter dan dat!

Dat weet ik zeker!

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet