Beste Alexander,

door Henrie Kamps
3 minuten lezen

Direct na de eerste Corona lockdown ontdekte ik als rijschoolhouder/journalist fouten in jullie ICT platform TOP en stelde kritische vragen. Vrij snel na de eerste bevestigende antwoorden van je collega directeur realiseerden jullie je dat jullie opnieuw de maatschappij voor vele, vele tientallen miljoenen hadden gedupeerd. En dat terwijl het CBR net onder Verscherpt Toezicht was gesteld.

Dus besloot jij om het op je eigen manier op te lossen.

Dat heb ik geweten Alexander, maar liefst 12 keer ben ik 2022 door de Enschedese politie lastig gevallen, aangehouden en zelfs enkele uren in de cel gesmeten. Je wist, dat vermoed ik althans, zelfs een huiszoeking in gang te zetten. Nog wat gevonden?

De laatste keer dat ik je neus-tegen-neus sprak was op 5 december 2021. Je was toen helemaal afgereisd naar Twente. “Ik ben hier om mijn mensen te helpen met een aangifte tegen jou” sneerde je in mijn richting. Links en rechts een bodyguard. Boefje!

Maar ik had je bij ons eerste gesprek, drie maanden voor die ‘ontmoeting’ al verteld dat jij ditmaal tegen de verkeerde aanschopte. Ik vergeet die 15 september 2021 nooit weer…. dat ene telefoontje. “Mijnheer Kamps u had directeur moeten worden toen ze mij de baan aanboden!” en ter afsluiting “Dit overleeft u niet!”

Een gewone burger zou dat eens tegen een D66-politica moeten zeggen, maar de directeur van het CBR kan het zich permitteren “Dit overleeft u niet!”

Maar Alexander; ik ben een Achterhoeker!

Wij zijn helemaal niet onder de indruk van praatjesmakers zoals jij en de rest van je clubje. Jouw CBR en grote opleiders hebben jongeren voor honderden miljoenen gedupeerd. Dat is voor mij (inmiddels ons) een vaststaand feit. En geloof mij nu maar; dat wordt de zoveelste affaire: het CBR Schandaal.

[tekst gaat door onder gelinkt artikel]

Lees nog eens de brief die ik direct na je eerste, anonieme telefoontje heb gestuurd. Dezelfde dag nog op die 15 september 2021.

Ja, Alexander; jouw macht is groot dat heb ik gemerkt. Je bent, zoals meerdere van je ex-en al in de media hebben verklaard, een extreme machtswellusteling en manipulatief.

Door jou ben ik mijn rijschool kwijt, maar heb ik mijn vechtlust teruggekregen. En mijn oude liefde; tv programmamaker en de journalistiek. Thanks mate!

Als alles goed gaat sta ik binnenkort in Kort Geding voor de rechtbank met die gecorrumpeerde organisatie waar jij algemeen directeur van bent. Jullie willen ‘de Gele Kaart’ verbieden. Hoe vreemd dat ook klinkt.

De Europese anti-corruptie waakhond Greco bestempelde jou in 2019 als corrupt politicus, maar toch hielp de D66 baantjes carrousel je aan de ere-baantjes. CBR en voorzitter van de Raad van Toezicht Autoriteit Persoonsgegevens. Nou dat laatste baart mij pas echt grote zorgen.

Sinds 2019 staat je toko onder Verscherpt Toezicht van de Tweede Kamer maar dat werkt net als de handhaving van het fietsen met een mobieltje in de hand. Not! 

Tja… ook dat is Nederland… Den Haag.

Ik kan de ‘liefhebbers’ nu al verklappen: dat Kort Geding wordt op het laatst moment afgeblazen. Believe me!

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet